Sobre SETEM

logotip Setem

SETEM Catalunya som una organització no governamental de solidaritat internacional, independent i participativa que, juntament amb organitzacions del Sud, sensibilitzem la nostra societat sobre les desigualtats, en denunciem les causes i promovem transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari.

Nascuda a Barcelona l’any 1968, SETEM Catalunya tenim la seu principal a Barcelona, delegacions territorials a  Girona i Tarragona, i grups locals en moltes altres poblacions.

A Catalunya, som membres d’Àgora Nord-Sud, la Federació Catalana d’ONG i diverses coordinadores locals i comarcals d’ONG. Formem part de la Federació SETEM, integrada per 10 associacions autonòmiques d’arreu d’Espanya, i com a tal, de la Coordinadora Espanyola d’ONGD i la Coordinadora Estatal d’Organitzacions de Comerç Just.

Més de 1.100 socis i sòciescentenars de voluntaris i voluntàries, i el suport de nombroses persones i institucions, avalen a Catalunya el nostre treball en favor d’un món més just.