BIOCULTURA JA ÉS AQUÍ!

biocultura-2016

Us preocupa la vostra alimentació? Us interessen els productes de cultiu ecològic i fer que el vostre consum sigui cada vegada mes responsable?

Doncs la Fira Internacional Biocultura ja arriba a Barcelona en la seva 23a edició. Del 5 al 8 de maig 700 expositors d’alimentació ecològica, així com d’altres productes d’higiene i cosmètica; tèxtil orgànic, eco materials; mobles i decoració per la llar; energies renovables; medicina complementària i un llarg etcètera, estaran a l’abast de qui vulgui anar a fer-hi una ullada.

bio-cultura-noviembre-2011El propòsit d’aquest esdeveniment anual és seguir sorprenent al visitant, així que val la pena apropar-s’hi per descobrir les últimes novetats del sector ecològic. Any rere any es plantegen propostes més variades i accessibles per tal d’anar canviant els nostres hàbits, amb l’objectiu que aquests siguin cada vegada més saludables i evolucionar cap a un consum més conscient. Hem de reflexionar sobre com comprem, d’on provenen els productes que adquirim i en quines condicions han estat produïts, i així entre tots podrem anar tancant el cercle.

A més a més, aquest any des de SETEM t’ho posem fàcil. Si ets soci/a de l’entitat gaudiràs d’un descompte del 50% per assistir a la fira el dijous o el divendres (Més informació a la web: http://www.setem.org/site/cat/catalunya/).

També si ets membre de Triodos Bank podràs adquirir dues entrades totalment de franc.

Així que, ja ho saps: Fira Internacional BioCultura a Palau Sant Jordi del 5 al 8 de maig del 2016, de 10 a 20h.

No te la perdis!

Núria Villanueva.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s