#Hohasdeviure!

campsParticipar en un Camp de Solidaritat és una experiència única. Viure en un altre país, conèixer una altra cultura, conviure amb una família, una entitat, un grup de persones, aprendre, desaprendre i tornar a aprendre… viure la vivència dels camps són moltíssimes coses, però de vegades ens oblidem del més essencial!

Abans de marxar participem en una formació que ens obre les portes a reflexionar, a prendre consciència de les desigualtats, a voler entrar dins nostre i saber que alguna cosa està començant a canviar. Descobrir que hi ha vida més enllà del nostre melic fa que la humilitat estigui més present en el nostre interior i ens empeny a voler saber més del grup amb qui compartirem l’experiència, del món i de nosaltres mateixos. La nostra realitat deixa pas a moltes altres realitats i així comencem a entendre que tot i que hi ha un mapa que, suposadament, assenyala el Sud i el Nord en el fons formem part d’un mateix tot que desitja la igualtat i la diversitat.

Quan tornem, la formació continua perquè el camí segueix. Què fem amb tot el que s’ha mogut, amb tot el que hem viscut? Potser només ens ho deixem sentir, potser decidim entrar en escena i formar part de la transformació del món. Ho podem fer de tantes maneres…

camps2Aquest cap de setmana hem iniciat l’anada i la tornada, l’abans i el després, la preparació de tot el que engloba l’experiència dels camps, una construcció col•lectiva amb un grup de persones que fan possible tota aquesta aventura. Aquí rau la força, l’essència, el treball en equip, la il·lusió i sobretot l’esforç de preparar la formació d’una nova edició dels Camps de Solidaritat de SETEM Catalunya; i compte que aquest any ja en fem 25!

Vas i tornes, però el camí no acaba mai, ho vius perquè sents que és el moment. Però recorda que en tu comença el canvi que vols veure al món!

Només et diria, deixa’t portar… #hohasdeviure!

T’hi animes? Et deixem l’enllaç amb les sessions informatives: http://www.setem.org/site/cat/camps/sessions-informatives/

Anna Mir Danés

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s