Estira del fil celebrant la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

cropped-cap-web-jbe_900x150_20152

El proper 9 de maig és el Dia Internacional del Comerç Just i des de SETEM-Catalunya s’organitza la setzena Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.  La temàtica de la festa en aquest edició se centrarà en la problemàtica del tèxtil i el gènere, sota el lema “Estira el Fil. Tria Comerç Just i Banca Ètica” es busca animar a la ciutadania a estirar del fil de les injustícies que s’amaguen darrera de la roba que vestim, tot apostant per alternatives de consum responsable i una banca que prioritzi el benefici sociacomerçjustl. Aquest any es fa especial incís al treball de les dones en el món tèxtil, perquè les dones són el 80% de les que treballen en aquest sector, les quals pateixen unes condicions d’esclavitud moderna, amb assetjament laboral i abusos de poder, vivint lluny d’unes condicions dignes.

Més de 28 municipis organitzaran activitats durant el mes de maig a tota Catalunya, troba què fan al teu barri, poble o ciutat fent un cop d’ull al mapa de la festa.

cartell-acte-pl-angels-festacjbe1L’acte central se celebrarà a la Plaça dels Àngels de Barcelona, al Raval el proper 9 de maig de 10h a 14h. Durant la festa es podrà gaudir d’exposicions, espais de degustació de productes, tallers, xerrades, cinefòrums i activitats d’animació infantil que pots consultar en aquest Catàleg d’Activitats.

El mateix 9 de maig a les 17:30h també es projectarà “Les Costures de la Pell” a l’auditori del MACBA.

Aquest 2015 estira el fil de les injustícies…i vine a la Festa a celebrar que existeixen alternatives! Avui  més  que mai, tria comerç just i banca  ètica!!! 

Judith Calabria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s