Vents de canvi, vents del sud

Formació

Un any més, els participants dels camps de solidaritat de Setem tornen a casa. Porten les motxilles plenes de bonics records, instants inoblidables, noves amistats i moltes ganes de compartir l’experiència.

A alguns també se’ls desperten sentiments contradictoris, ganes de canviar coses. La necessitat d’orientar una mica la seva bruixola cap al Sud per tal de tenir present que al Món hi ha milions de persones que viuen cada dia realitats similars a les dels amics que hem deixat enrrere.

Per compartir tot això i molt més amb totes les companyes i companys que han viatjat de camps, s’organitza la “Trobada de Vents del Sud” que tindrà lloc aquest diumenge (5 d’octubre) al Museu de la Pell d’Igualada. Com és costum a les trobades de Setem, compartirem el menjar del dinar. Aquesta vegada amb el valor afegit de poder degustar les gastronomies locals dels difernets indrets on s’ha viatjat als Dinars del Món.

Més endavant (dissabte 18 d’octubre a Barcelona), tindrem la jornada “I ara què?” per tal de reflexionar plegats de quines accions podem fer per crear consciència a casa nostra sobre les realitats del sud i quines alternatives podem prendre cadascú de nosaltres en el nostre dia a dia al nord per tal de poder incidir en els països dels que acabem de conèixer.

Fins diumenge!!

Xavier

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s