Mostra de Cinema: Salut, Drets, Acció

salut-drets-accioDemà dijous 22 de maig comença la Mostra de Cinema “Salut, Drets, Acció” organitzada per Medicus Mundi Catalunya i Farmacèutics Mundi als Cinemes Girona de Barcelona. Durant els tres dijous que durarà la mostra es projectaran documentals i es debatrà amb experts sobre el dret d’accés a la salut al món.

La Mostra de Cinema d’enguany intenta visibilitzar la vulneració de la salut als països empobrits però que cada vegada tenen a vessant més global.

La mostra comença demà amb el documental “La Salut el Negoci de la Vida” que analitza el sistema sanitari català. Continuarà el proper dijous 29 de maig amb “Índia, la farmàcia del món” i “Tiim” que tractaran la protecció que hi ha amb algunes patents de determinats medicaments i com aquestes n’afecten l’accés i de retruc donen lloc a mercats il·legals. Finalement, la mostra acabarà el dijous 5 de juny amb “A luta continua” que tractarà sobre les dificultats per contruïr sistemes de salut públics en alguns països empobrits.

S’han organitzat també programacions de la mostra “Salut, Drets, Acció” a Girona, Tarragona, Lleida i Terrassa.

Resulta també interssant fer un cop d’ull al portal de la mostra on a banda d’informar sobre l’edició d’enguany també s’hi pot trobar un recull molt gran de pel·lícules i documentals per conèixer de més a prop les diferents problemàtiques al voltant dels temes de salut.

Veure el programa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s