Somia

Portada Hecho con tus sueños de Maldita NereaBeatriz Durán, professora d’infantil al ‘Colexio Atlántida Cooperativa de Vigo’, va treballar amb els seus alumnes per gravar un video amb una versió en llenguatge de signes de la cançó “Hecho con tus sueños” del grup de música Maldita Nerea. Tot i que al principi semblava una tasca imposible, gràcies al esforç de tots van aconseguir un resultat del tot professional.

La idea va sorgir quan la professora va veure uns videos d’estudiants d’audició i llenguatge de la Universitat de Salamanca que interpretàven cançons amb la llengua de signes i va pensar en aplicar-ho als seus alumnes. La qüestió era que els nens descobrissin que hi havia una manera de comunicar-se diferent al llenguatge oral, la que utilitzàven les persones amb dèficits auditius. Cal destacar que el resultat final, tal i com apunta la professora, no només és el que es veu sino que es va aconseguir una destresa inimaginable amb les mans, un treball psicomotor impensable abans de dur a terme l’activitat. I el millor, el creixement de l’autoestima; al finalitzar, els nens se sentien capaços d’aprendre qualsevol cosa si s’hi esforçàven.

Amb el missatge que “l’únic impossible és allò que no s’intenta”, volem donar la benvinguda al nou any i traslladar els nostres millors desitjos!

Salut!

Gemma.

One response to “Somia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s