Unió per Madiba

Imatge

Unió per Madiba, una llum en la foscor.

La figura de Nelson Mandela ha estat tal que, fins i tot un cop ‘ha passat a millor vida’, ha seguit fent evident la seva capacitat per construir, per unir. Gent arreu del món es reuneix per despedir i homenatjar el Líder per excel·lència.

Exemple d’integritat, Mandela ha LLUITAT al llarg de tota la seva vida per un món millor, apostant per la democràcia i la LLIBERTAT.

Per fer homenatge a Madiba, no hi ha millor manera de fer-ho que mitjançant el ritme, la música i el ball. Com apunta Roberto Fratini (Professor de Teoria de la Dansa a l’Institut del Teatre), Mandela va ser líder de la invocació d’una llibertat del cos, és a dir, va convertir la dansa en un missatge polític. El coreògraf i ballarí Cesc Gelabert afegeix: “que un referent polític mundial com Nelson Mandela tingués aquesta capacitat que crec que és comuna als africans d’expressar-se de manera natural ballant i prenent la dansa com jo l’entenc, això és, com habitar el cos amb el cor i la ment…això era fascinant”.

Amb aquestes línies volem homenatjar la seva figura de líder i inspirador amb la que deia: “quan es té determinació es pot superar qualsevol cosa”. És amb aquesta mateixa força amb la que intentem lluitar cada dia per construir un món més cohesionat, que es respecti i s’ajudi.

….“Seguirem caminant sobre els teus passos”….

Imatge

Gemma Sadurní.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s